Fernando Alonso........

....kommer med största sannolikhet att köra för Ferrari nästa säsong....alla bara väntar på den officiella presentationen...kanske kommer den i Japan till helgen.

Loppet i Singapore var ju ett kanonresultat 3:a!!!

 

Mycke nu...

Idag är det så en vecka tills dess att de ska besikta vårt hus. Kan knappt inte fatta att det nu verkligen snart är dax för oss at flytta in i vårt alldeles egna hus, känns lite smått overkligt. Så länge som vi har levt med detta och nu är det i stort sett klart. Igår hade målaren fått upp de sista tapeterna. 
Idag planerar vi att åka och kika på ny soffa.....jag vill helst ha en Howardsoffa...men det får bli en kopia :-)

 


På söndag....


Är en av mina absoluta favvisar på Kreta och uppträder i Iraklion....och jag är inte där...


Vad ska man säga....

Vilken jäkla skandal.....Det var sant Nelson Piquet fick order att krascha i Singapores Formel 1 lopp förra året.

Igår avgick Renaults teamchef Flavio Briatore och några till. Nu är ju stora frågan hur mycket visste Alonos....och vad tusan gör han i ett team som håller på med dessa saker.

Just nu e det tungt på många håll i min sport värd....

Alonos...måste byta stall, NU!!
Dif.....kommer lämna Allsvenskan och spela i superettan som det ser ut nu....




Måndag

Härligt med måndag igen, vilket gör att de kommer närmar vår flytt till huset. Igår var det återigen fixande vid huset som gällde, blev ju dock på eftermiddagen eftersom vi tittade på Formel 1 från Monza.

Strategilopp där Brown tillslut var ganska överlägsna.....Alonso slutade 5:a och det var ju okej, han missade i starten lite där han hade chansen att ta sig förbi de närmast framför sig p.g.a KERS men men lyckades inte så racet var redan där egentligen klart....

Monza....

Japp idag e det dax för Monza , för 4 år sedan var vi där.....suck....önskar man vore det idag oxå.


Middag på stan...

Efter en hård dag med hårt arbete.....www.husbyggnation.blogg.se

så var det middag på stan med vänner.....GRILL DEL MUNDO var kvällens val.

Jag åt Anka...


Idag....

...ska jag skämma bort mig själv ordentligt!!! Har bokat tid på Gilda skolan, så ser fram emot massage, ansiktsbehandling och även mina naglar ska få se sig målade.

Kan behöva koppla av lite, alla tankar just nu snurrar runt huset.... till helgen blir det nog så att man börjar packa ner lite saker, det är ju inte fel att börja i tid. Med en syster som alltid hjälper till och kör flytten så får man ju passa sig när hon kommer -  lite av Gestapo när det gäller flytt. Allt ska vara packat, inte för tunga lådor, bra uppmärkt vilket rum det ska till osv....absolut förbjudet med kassar....som sagt hon e hård, men har ju oxå kört en hel del flyttar i sitt liv :-). Om allt är bra förberett så går ju flytten såååå mycket lättare och så mycket snabbare det har hon ju helt rätt i.


Monza

Till helgen e det dax för Formel 1 på Monza....väntar så på att få veta om Alonso ska byta stall eller inte.....


Fredagsmys...

Efter en sväng för att kolla huset blev det "fredagsmys", got mat, gott att dricka och friidrott på tv :-)



Pasta, spetspaprika i ugn, marinerad fläskfilé och en tomat sallad.


Kommande Formel 1 lopp på Monza....

Ja det händer mycket inom Formel 1 världen....att Luca Badoer inte skulle få köra vidare för Ferrari var ju inte så konstigt....att nu Giancarlo Fisichella kliver in i Ferrari bilen på Monza är ju en klar förbättring.

Det har ju oxå sagt att det är just till detta lopp som det ska tillkännages.....att Fernando ska köra för Ferrari....vi får väl vänta och se......


Senaste middagarna

Ja veckans middagar har varit bla. detta.

Ikväll gjorde vi egen pesto, stekte färsk fisk och lite tomater, toppade med parmesan...mums



En av mina absoluta favvis rätter är ju Dakos, nu börjar det dock ta slut på dakosbröd.....så.....får vänta till man åker till Kreta nästa gång och inhandla mer....



Så en kväll var det Dakos och revben....


RSS 2.0