hmmm....

Ja efter att sett kanon matcher i 3 veckor från Fotbolls EM känns det lite märkligt att nu sitta och se på Svenska Cupen matchen mellan Kalmar FF och Degerfors IF, snacka om kontraster. Här gapar det tomma läktare och tempot e väl inte helt det samma :-)

Nya skivan...

....japp igår inhandlades den nya skivan från Mötley.... stort, den snurrar nu i CD spelare.

Helgen blir lugn, jag har 3 st 17 åringar övernattandes på övervåningen, de är på Metalfestivalen här. Den pågår i dagarna två så snart får man väl tro att de vaknar till liv....klockan är över 12 men ännu är det tyst där uppe :-)...hmmm va gött det var när man inte hade några bekymmer utan sov tills man vaknade....

Ja ja annars så väntar man ju på FINALEN i morgon, kommer kännas tomt sedan när EM är över...men men ingen fara jag har redan stor oro över hur jag ska kunna se så mycket som möjligt av OS i Peking...

Ha en undebar dag!

Motley Crue Saints of Los Angeles official music video


Mötley Crue

Ja dessa 4 herrar är ju mina största idoler, nu har de precis kommit med ännu en skiva.

DET E STORT!!! :-)



Jag har ju haft lyckan att se dem live 2 ggr, första gången på Sweden Rock och sedan i Globen. Efter Globenspelningen hade jag o Fralle den stora lyckan att få gå på efterfesten på BERNS där Tommy Lee var DJ....shit det var stort vill jag lova....var såååå nära honom. Lite taskiga bilder...men men





 

Ungern

Ja resa bokad till Ungern, Fralle jobbar ju på där nere så nu reser jag ner för ett besök nästa vecka! Denna vecka har de haft så varmt och skönt där så jag får hoppas att det håller i sig även när jag kommer ner.

Sjukt spännande är mitt nya jobb, är peppad till tusen att dra igång på allvar men får hålla mig lite till tåls till augusti men då jäklar ;-)

Skandal var ju bara förnamnet på EM sändningen igår....Tillfälligt avbrott. tjena...
Får verkligen hoppas det INTE händer ikväll igen.

Stockholm...

Är nu i Stockholm en sväng till och besöker kontoret, reser hem i morgon igen lagom för att se första Semi-finalen för EM.

Inget spännande har annars hänt utan ser fram emot att efter denna vecka vara lite ledig och hoppas på att solen kommer tillbaka....

Formel 1

Härlig söndag idag, ute regnar det, perfekt för att ligga i soffan och se Formel 1!!!

En veckas jobb till sedan blir det semester, Fralle reser till Ungern igen så troligen försöker jag åka dit några dagar som första start på semestern, sedan får vi se vad vi hittar på när han jobbat klart.

Vi pratar inte om det....

...gårdagen... än är det för jobbigt att tala om matchen så vi tar inte upp det här...

sorry om bloggandet kom av sig ngra dagar, har ju haft det lite körigt, varit uppe i Stockholm och börjat mitt nya jobb.

Detta kommer bli fantastikst kul och utmanande är taggad till tusen. Idag sitter jag så lite på mitt nya kontor här i GBG, det är ett kontorshotell så receptionen har presenterat mig för kaffe maskinen, var ju det viktigaste av allt. Kontoret ligger annars mitt i stan kan am ju säga, tar spårvagnen till brunnsparken och knatar sedan runt hörnet typ 2 minuter så e jag på plats, helt fantastiskt!!

Strax ska jag få åka till Landvetter och hämta hem Fralle, jag ska villigt erkänna att nu längtar jag rejält efter honom, 3 veckor är det nu sedan vi sågs.....

Midsommar blir nog av det lugnare slaget.....utlovat regn....

Tungt idag...

...efter förlusten igår......men än är ju inte hoppet ute. Onsdag nya tag mot Ryssland. Som Sverige spelade i första halvleken mot Spanien ger det ju endå goda förhoppningar om att vi kan ta den poängen mot Ryssland som vi behöver för att gå till kvarten , svaret är ju.....

 


STCC Göteborg City Race / Porsche Carrera CUP

Uppladningen inför fotbollen blev idag med STCC racet här i Göteborg!


     

Sista dagen...

...är det idag på Hoist, på måndag startar jag mitt nya jobb. Känns lite vemodigt då jag trivts otroligt bra på vårt GBG kontor.

Gårdagskvällen och morgonen har tillbringats med att laga en massa mat ska bjuda på lunch idag så på kontoret.

Helgen blir det STCC här i Göteborg och sedan givetvis den STORA matchen lördag kl.18.00!
me_wcr2_002.jpg

Ferrari Scandinavian Challenge Jyllandsringen


Lewis Hamilton...

...om ni inte sett söndagens blunder från Lewis så.....

RÖTT_LJUS

Vad ska man säga...

Oj oj  vilken match det blev. Kan ju meddela att man knappast har några av sina vänner kvar i Grekland längre. Det var upprört på många SMS man fick igår....

Men som sagt vilken smakstart det blev, lite tungt med de skador som kom men det innebär ju med all säkerhet att vi får se Sebastian mot Spanien och det blir otroligt spännande, och för guds skull även KIM får vi hoppas.

Nope dags att sy ihop de sista dagarna här på Hoist :-)

 


Suck...

..
Källström Kim


..ja vad ska man säga efter att fått laget för kvällen....

BESVIKEN.....Daniel Andersson....suck....ingen Kim från start....

 
Kim Källström répond présent

Formel 1

Dagens kommentar i Aftonbladet från KIMI är klockren...

•-       Jag och Robert stod stilla och väntade på grönt ljus när någon som var färgblind körde på mig bakifrån

Vilket lopp....suck stökigt värre.

Idag startar "dödens grupp" i Fotbolls EM, ja kommer sitta klistrad!!!!!Bra uppladdning inför morgondagen.....


Söndagkväll

Ja efter en dag vid Delsjön där jag faktiskt tog mig ett dopp ( ha trot eller ej men så var det :-) ), så är jag nu hemma och laddar för FORMEL 1 från Montreal, Fernando kvalade in på en riktigt bra 4:e plats så det ska bli spännande att se vad han kan göra från den startrutan.

Därefter blir det EM och matchen Tyskland - Polen...jag tror ju Tyskland kommer vinna EM så måste ju se vilken form de e i.

Kort inlägg...

Ja nu är man hemma igen men vad gör väl det när det är sådant kanonväder här hemma!!!

Kreta var givetvis helt underbart, blev massa god mat, sol, träffade vänner och så var det ju höjdpunkten som var dopet.
Veckan gick fort men jag hoppas det blir en visit till denna sommar med Christian oxå. Denna gång var det ju min mamma o min syster som var med.



   

. 


En vecka går fort...

...tar en liten paus från solstolen, en vecka går fort och nu är det redan onsdag och på fredag reser vi hem igen. Har ju hört att det är kanonväder i Sverige oxå.

 Igår var vi inne i Chania stad för lite shopping men det blev inte så mycket  fynd.

Tid för lunch.

Semester

Ja nu så är vi pa plats pa Kreta, varmt o skönt har vi det vill jag lova men det har väl ni oxå hemma har man ju hört.

Vi bor toppen direkt på stranden i Agia Marian, har varit på dopet så i lördags och det var minst sagt annorlunda om man jämför med Sverige....sedan var det riktig fest på kvällen så man var lite trött igår..haha.

Ikväll blir det middag inne i Chania Stad men en vännina.

nej nu måste jag ut o pressa igen.

RSS 2.0