27 juli 2003....

...6 år senare är vi trot eller ej lika kära eller kanske till och med ännu mera!!! Detta var i alla fall dagen då vi träffades andra gången och blev tillsammans. Vi kan tacka Martin N för det som skulle fira sin 25 års dag och Helen som släpade med mig till festen efter Robbie Williams konsert på Stadion.

Då jag inte var hemma i måndags kunde det ju inte firas, så ikväll firade vi lite i efterhand med en enkel men god middag och gott att dricka!!


Tomat sallad med mozzarella, lök och basilikadressing.


Färsk pasta vänd i olja som fräst upp vitlök och chili, toppad med persilja och parmesan

Tillbaka i GBG

Sent igår kom jag hem från Stockholm, nu några dagars ledighet innan jag åker upp för en sista vecka på Djurö.

Har i helgen hunnit med ett besök på Sandhamn med Johanna där det blev party och disco besök :-).

Besvikelsen fter söndagens Formel 1 race är stort och ännu värre är det att Renault nu stängs av från Valencia så Alonso får inte köra hemma i Spanien....suck....

Att läsa i aftonbladet ..... (klicka på bilden)


Extremt lätt...

Hmmmm ser ju nu vikterna inför dagens race, Alonso e extremt lätt och kommer göra mycket tidgare stopp än konkurenterna....hoppas hoppas de har rätt strategi nu!!!!

1. Fernando Alonso, Renault, 637.5kg
2. Sebastian Vettel, Red Bull, 655
3. Mark Webber, Red Bull, 652
4. Lewis Hamilton, McLaren, 650.5
5. Nico Rosberg, Williams, 654
6. Heikki Kovalainen, McLaren, 655.5
7. Kimi Raikkonen, Ferrari, 651.5
8. Jenson Button, Brawn GP, 664.5
9. Kazuki Nakajima, Williams, 658
10. Sebastien Buemi, Toro Rosso, 671.5
11. Jarno Trulli, Toyota, 671.3
12. Rubens Barrichello, Brawn GP, 689
13. Timo Glock, Toyota, 679.2
14. Nelson Piquet, Renault, 667.7
15. Nick Heidfeld, BMW Sauber, 658
16. Giancarlo Fisichella, Force India, 680.5
17. Adrian Sutil, Force India, 683.5
18. Robert Kubica, BMW Sauber, 666
19. Jaime Alguersuari, Toro Rosso, 675.5

Lite splittrad...

Missade ju kvalet idag till Ungerns Grand Prix men fick rapport om Massas otäcka krasch, hoppas verkligen att han kommer tillbaka igen.
Glädjande var ju däremot att Fernando Alonso idag tog Pole, Ungern är ett av de loppen som man absolut behöver en toppplacering i kvalet för att få ett bra resultat på. Svår bana att köra om på. Tyvärr kommer jag ju missa loppet då jag jobbar......


Här sitter väl jag....

...denna lilla dam satt och kika på mig i morse när jag gick till jobbet....


Simma

Ja kan man tänka sig idag har jag faktiskt motionerat..... här på Djurönäset har de en 25 meters bassäng som håller 27 grader, så idag när jag hade en paus mellan kl.17.00-20.00 så hoppade jag faktiskt i och simmade några längder. Kan erkänna att det var otroligt skönt, felet jag gör är alltid att jag hetssimmar i början så jag tar helt slut....måste lära mig att ta det lite lugnt så man orkar längre. Fick typ kramp på slutet men känner att det blir nog fler gånger .

Dax att krypa till kojs börjar 06.45 i morgon....phu det e tidigt.

Djurönäset

Ja så har jag jobbat första dagen på Djurö, gick fint, lite trött e man nu men jag bor ju på anläggningen så har lagt upp fötterna och har datorn i knä, blir en lugn kväll idag :-). Ska försöka hinna träffa lite vänner i alla fall när man nu e uppe här så länge.






Present.....

Fick denna idag :-)


Hotell Stobeegatan

Har haft gäster!!! Alltid lika trevligt och denna gång var det förstagångsbesökare Kusin Nettan med sambo och son. De erbjöds en kvällsbuffe när de kom.





Min fina storkokskastrull som jag fått av "Lagergubben" gjorde ju att jag nu kunde koka mina revben först innan de fick åka in i ugnen. Mums så goda de blev :-)


Ordning och reda.....

Igår stod allt maten på bordet när min kära sambo kom hem, dax för lite ordning och reda :-) , så efter middag kunde vi åka och måla igen.

Lagade igår en Potatisgratäng, en köttabit och sallad till.

TIPS!
När jag gör potatissallad kokar jag alltid den först i hälften mjölk/grädde och med lök,vitlök och kryddor, för att få den extra krämig så blandar jag oxå i riven mozzarelaost i slutet av koket. Sedan in i ugnen. Mums!


Är det nu klart eller....

Ser nu på morgon TV och sporten meddelar nu att Kimi ska sluta efter denna säsong och hans plats i Ferrari tas av Fernando Alonso. Detta rykte har ju pågått ganska länge men aldrig bekräftats, tvsportens källa var en finsk tidning där Kimi ska ha meddelat att han ska satsa på Rally istället.



Formel 1

14/07/2009 - 

Kimi Räikkönen slutar


 Efter 17 Grand Prix-segrar och en världsmästartitel väljer finländske Formel 1-föraren Kimi Räikkönen (Ferrari) att avsluta sin karriär. Årets säsong blir den sista för 29-åringen, som nu kommer att satsa på Rally i stället. Fernando Alonso pekas ut som ersättare till Räikkönen.

Det är den finländska tidningen Veikkaaja som avslöjar att GP-loppet i Abu Dhabi blir Räikkönens sista i karriären och att han därefter kommer att satsa helhjärtat på Rally. Klart är att Räikkönen kommer att köra det finska VM-rallyt i Jyväskylä om två veckor.

- Kimi pratar inte längre om Formel 1. Han pratar bara om Rally, säger en av han vänner till tidningen.

Finländaren har kontrakt med Ferrari till och med 2010, vilket hindrar honom från att byta stall - något som ändå inte är aktuellt. Enligt La Gazzetta dello Sport har det italienska stallet redan utsett Räikkönens efterträdare - spanjoren Fernando Alonso (tidigare McLaren och numera Renault).

Patrik Backström - eurosport.se




Svårt att se honom i Ferrari rött......


Loppisfynd från Brålanda!!!

På vägen hem från Håverud svängde vi av till Brålanda och kollade deras loppis och antikbutiker.

Fyndade där en lampa till vår kommande "gå in garderob", 100 kr!!!


Fredagsmys....

Är PIZZA.......



och GOLDEN LEAGUE på tv........


Håverud

Så är vi hemma från en kort visit hos underbara familjen Simonsson på Håveruds Hotell.

Tyvärr har det ju regnet hela tiden så man kunde inte sitta på terrassen och njuta men men det tar vi nästa gång. När vi åkte hem var det en slussning.






Semester...

....eller....ja Fralle e ledig denna vecka men all vår tid läggs vid huset. Vi målar och målar, det är allt som ska vara vitt som målas, så inga specielltt spännande saker händer annars.....

Till helgen är det ÄNTLIGEN Formel 1 igen efter 3 veckors uppehåll. Dax för Tyskland.

Just nu...

Eftersom vi åker fram och tillbaka till tomten hela dagarna lyssnar vi nu på en bok, båda har vi helt fastnat i den så även lördagskvällen fick den vara på, tvn var avstängd  :-)


Thåström på Trägår´n

En himla trevlig kväll!






Mammas kjol

Ja nu är det ju sommar och härligt varmt, då kommer mammas kjol fram, en av mina absoluta favvisar! en jeanskjol är ju alltid modern så den kommer hänga med i min garderob länge. 


RSS 2.0