Sommarfest på Michelangelo

Var det igår. Himla trevligt, strålande sol, god buffé och en hel del öl blev det. Så idag är man lite trött.

Annars idag ska man ju hinna fixa det sista inför semestern i morgon, ska jobba lite, försöka hitta ett par skor till dopet....växla lite pengar , köpa pocket böcker .hmmm

Bästa att sätta fart då...

Nytt jobb....

....om jag inte sagt det innan så...

Den 16 juni börjar jag för Prime.
www.prime.se

2 dagar kvar...

...en bär det av till Kreta. Oj vad härligt det ska bli!! Såg ju på vädret för Sverige i helgen att de utlovade 25 grader i GBG så jag hoppas verkligen att det inte blir sämre på Kreta.





2006-05-26.....

....idag är ingen vanlig dag.....idag är det 2 år sedan vi förlovade oss på Kreta.....

Så idag firar vi med en kväll på  SPA :-)


Formel 1 - Monaco

Hmmm...oj va stökit racet i Monaco blev....och ingen framgång för min kille.....

Kan säga att mest av allt led jag med Adrian Sutil och Force India som låg på en säker 4:e plats med ca 40 sek ledning bakåt till Kimi då tvingades  SC komma  ut och fältet samlades upp efter omstart körde så Kimi på Sutil bakifrån när han inte lyckade få stopp på sin Ferrari... och så var Sutil ute ur tävlingen.Då var det knappt 10 min kvar av racet. 
Den bedrövelse man såg i Sutils kroppsspråk när han fick bryta var ....suck.....här hade han kört till sig en toppplaceing för första gången för teamet och så faller han på världsmästarens påkörning....


Japp men om 2 veckor nya tag i canada.....




Ännu en natt....

.... med att bli väckt......
Första samtalet på jouren för natten får se om det blir fler...


Schlagerfestivalen gick som det "brukar" för Sverige..... höga förväntningar från alla och favorittippad men men...redan efter att de första länderna hade röstat började man förstå att nope inget bra år för Sverige i år heller.


Coolt att Världsmästaren i  konståkning Plusjenko e med i vinnarbidraget :-)


jour...

Ja så var man pigg som attan nu då klockan är kvart över 2 på natten och jag har haft 3 joursamtal sedans jag la mig. har suttit uppkopplad mot ett hotell ca 30 min för att felsöka på deras program och nu e det uppe o rullar igen, o jag kan inte sova :-(

Kvällen tillbringade jag med en stor hög stryktvätt framför TV och schlagersemifinalen....och ja visst hon gick ju vidare så allt e frid o fröjd inför lördagen.

Om en vecka vid den här tiden är man väl uppe och studsar snart oxå....flyget till Kreta lyfter ju 07.00, härligt!!!

Nej men gör väl ett nytt försök att sova, får se om det blir fler pip på sökaren eller om man kan få sin "skönhetssömn" som man så väl behöver ;-)

Lunch

Sådär nu har jag lunch brake på jobbet, sitter hela denna vecka på supporten för HotSoft, blir nog mestadels det tills dess att jag slutar. Fredag den 13 juni gör jag min sista dag ( wheee fredag den 13....)

Sedan börjar jag direkt på måndagen med introduktion på Primes huvudkontor i Stockholm, det är så min nya arbetsgivare, men kommer givetvis att jobba här i Göteborg. Det känns jättespännade och ser fram emot den stora utmaningen detta blir att driva igång deras kontor här i GBG.

Vad har skett annars då, tja inte så mycket annat utan detta att bestämma sig har tagit det mesta den senaste veckan, allt gick så fort men nu känns det helt rätt och jag är taggad till tusen.

I går bokades ju oxå resan till Kreta 30 maj så det blir en vecka där med sol och värme får vi hoppas!

Nej nu måste jag kila på lunch det kurrar i magen!

Ska försöka skärpa mig med uppdateringen.....

Förlåt, förlåt...

Blir ett superkort inlägg här oxå, sitter på jobbet så har inte tid att skriva....har inte hunnit med detta senaste veckan har hänt en hel del.....

Kommer en uppdatering så snart jag bara kan.

suck

...ja det är knappt jag har hämtat mig från misslyckandet i lördags....Djurgårdens totala bottenresultat...
Inget man vill diskutera vidare utan nu är det skönt att EM-uppehållet tar vid.

Idag styr jag kosan mot Vimmerby igen och blir där till fredag.

Körig lördag

Sådär då har man varit ute och lagt handduken på solstolen ;-)

Dagens program är lite körigt! Fralle jobbar så jag har fullt upp hemma..... Först o främst ska det ju bli strålande sol så jag måste sitta i solen för att förbereda mig för Kreta resan om 3 veckor.

Kl.12.55 är det tidskvalen för Turkiets Formel 1.....tar väl ca 1 h sen hinner jag sola lite till emellan där innan Dagens höjdpunkt bärjar kl.16.00


Djurgården möter Kalman på bortaplan, detta är sista matchen innan EM-uppehållet så det behövs verkligen en vinst och en bra match för lugn o ro under sommaren!


Sol

Härligt med fredag och när man vet att man har en helg med sol att se fram emot om man ska tro på tidningarna! GP visar upp stora solar både lördag och söndag!!!

Fernando Alonso / Djurgår´n

Till helgen är det Turkiets Grand Prix och nu verkar det ju o som om det finns hopp för säsongen trots förra racets katastrof när motorn sköt för Fernando. Han hade ju lyckats kvala till sig en 2:a plats och det såg hyfsat ut. Det var ju dock på hans "hemmabana" så självklart hade de gjort allt de kunde med bilen för att han skulle tagit en POLE där, men men så gick det inte helt.
 

Till Turkiet kommer han ju i alla fall med en ny motor nu då så det ska väl inte behöva hända något där. Första tidsträningen i morgon och jag hoppas det kommer se bra ut!

Här är en vacker omkörning!!!!
FERNANDO_KÖR_OM


O vad hände i Derbyt igår då.....suck.

Tisdag

Idag bär det av till Vimmerby, reser runt lunchtid men tror nog att det bara blir en natt så ja räknar med att komma hem sent i morgon kväll.

Igår var jag på Magnus & Magnus här i GBG på middag då Elin från Båstad var uppe på besök. Har aldrig tidigare varit där men OJ,OJ,OJ vilken mat och vilka viner det serverades. Jag åt detta och de var helt sagolikt gott.

Biffcarpaccio · hasselnöt · vitsparris · krasse
Canetteanka · apelsin · confit · vårgrönsaker
Passionsfrukt · choklad · yoghurt · maräng · hasselnöt

Hit kommer det att bli fler besök kan jag lova!!!


Solen skiner

Vi åkte hem till Götet sent igår kväll och det e vi glada för nu!!!Solen skiner från en klarblå himmel så nu har vi suttit på balkongen och druckit kaffe men det var så varmt så nu flyttar vi ut på gräsmattan!

Ha en underbar dag!


Kväll

Efter en lugn dag på supporten blir det nu lite utgång här i Stockholm, träffa lite vänner och ta några öl.
Vi ska under helgen även försöka hinna med att gå på HUSEXPO för att se om de har lite spännande hus som kan bli aktuella för tomten.

Idag är det annars 4 veckor kvar innan resan till Kreta oj va skönt det ska bli med lite sol, värme, massa god mat och att får träffa Familjen Karlsson/Daskalakis!


Fredag i Stockholm

Ja nu har man varit flera dagar i Stockholm, känns ännu som det är lite som att komma "hem".
Denna vecka har jag haft HotSoft supporten så sitter på kontoret. Lite skillnad från vad jag annars gör men helt okej så här några dagar och alltid kul att få komma upp till HK ibland.

 Har oxå hunnit med att få träffa mitt kära Gudbarn och hans syster.

opps nu blev det jobb...

RSS 2.0