Tillbaka i GBG

Kom hem sent igår från Sandhamn, har haft en fantastisk vecka på min gamla ö!

Hunnit med det mesta, hjälpt de nya kioskägarna, lekt med deras barn, suttit på After Sailen och tagit en öl, ätit middag på Sands Hotell och tagit en flaska rosé på Dykarn´s Lounge.

Vädret har varit fantastiskt så det har blivit en hel del sol oxå förstås.

Åter i Göteborg så ska det bli spännande att få ta en sväng till huset idag och se vad som hänt.

På veckans schema står även en anställningsintervju så får hoppas, hoppas......


Sandhamn

Här på Sandhamn e fullt upp....ingen rast ingen ro, kränger mjukglass, korv, godis mest hela dagarna :-)

Phu...

Ja då kan man pricka av en sak till på listan - saker man ska ha gjort i livet!

Igår var det AC/DC på Ullevi, grymt bra!!!


Ännu bättre


Såååå bra!!


Bra låt...


Gammal bild

Min kära vän Karolin hade lagt upp en gammal bild på sin blogg, är från vårt midsommar firande på Kreta 2000. Favoritstranden Marathi.



Jag & Karro

Dax för Silverstone för sista gången

Ja i år e det sista F1 loppet på Silverstone till nästa år blir det Donington som ska ha en helt ny bana klar.....

Förra året var regnlopp och risken finns väl att det även i år blir så.....England e ju England :-)

Får väl se vad Alonso kan visa här nu då, hoppet e ju det sista som överger en.


Midsommar

Ja tänk ännu en midsommar knackar på dörren.....vi har inget speciellt planerat, skönt faktiskt då vår mesta tid att tänka går till huset. Fralle jobbar midsommardagen oxå så.....blir med andra ord säkert lugnt för oss. Kanske syster yster kommer på besök.

 Annars laddar vi ju som mest för söndagen, nitbältet är putsat och klart. AC/DC på Ullevi.

Nästa vecka kommer jag att tillbringa på Sandhamn, ska besöka fam Almlöf/Samuelsson ska bli så trevligt så och som alltid lite nostalgiskt att komma tillbaka till ön som jag lämnade 2004. Ska hänga här i deras nya kiosk!!!


Söndag

Tidigt upp var det för att vara söndag....men så är det ju oftast numera. Frukost och kaffetermosarna påfyllda. Korvar inhandlade och dax att dra till huset.

Lite eldande och sedan hade vi flera besök som skulle komma förbi och se på huset så det var full fart mest hela tiden.

På kvällen så blev det en enkel pasta med fläskfilé och mögelost.


Laxå besök....

Ja i helgen var det fullt upp, fredag åkte vi till Laxå för att fira studenten. Klockan halv tre var vi inbjudna, utspringet var kl 12 men vi hann inte tills dess så satsade direkt på maten :-), den kära studenten hade dock fått gå och vila lite så vi skålade glatt utan honom. Han vaknade dock till senare så vi fick se honom i alla fall, han hade ju fått offra sig på kompisens öl oxå då inte han drack öl.....

Lördag var det tapetdax, då min kära mor arbetar i färgaffär tyckte Fralle och jag det var lika bra vi kollade där så vi kunde kika i LUGN  & RO, vi lyckades komma överens och har nu valt även det till huset.

Avsluning i Laxå med bowling innan återresa mot GBG.

 

Dagens middag...

Med husbygget och allt runt blir det tyvärr sisådär med ätandet och vad vi äter....men idag vart vi sååå sugna på sill och potäter med dopp i kopp. För de som inte ätit dopp i kopp så e det en riktig höjdare.



Här smälter jag smöret med löken.



Sedan en bit potatis och en bit sill doppas! MUMS!!!!

Phu...

Precis sett Sverige - Malta och det var en av de sämsta första halvlekar jag sett på mycket länge....men de kom igång och det vart ju till slut i alla fall 4 mål, får man ju vara nöjd med.

Nu får man slötitta lite på England  - Andorra , Fralle e inte hemma och protesterar idag, hahaha.

Idag var jag faktiskt bara en kortis vid tomten, kände att jag nog behövde göra lite i vårt nuvarande hem....det har liksom förfallit lite då vi bara nu tänker på huset, damråttorna bet mig nästan i tårna i morse så.....

Men det e ju så inte alls lika kul att greja hemma nu, allt man vill är att flytta till huset fast det e ju endå 3 månader kvar så...nu är det himla gott när det är undanplockat, dammat, damsugit, torkat golv, nybäddad säng, tvättkorgen e tom!!


Så här väcks jag....

Halv 7 kommer sambon med en kopp kaffe och dagen GP.....



Dax att bege sig till huset igen!

Ingen höjdar helg för mitt sport intresse...

Nej det får man ju faktiskt säga att det inte var...började med bottennappet i lördags för Sveriges fotbollslandslag, en missad straff och ett i stort sett självmål, kryddat med missade målchanser....nu är det otroligt lååångt till Sydafrika....

Nästa då....Fernando och Renault hittade inte eller denna helg rätt inställningar på bilen, det räckte inte alls nu eller. 10 platsoch inga poäng....1 minut bakom Button säger det mesta....

Sedan var det Robins förlust mot Federer men den kan man inte vara så besviken över, han har ju gjort mer än vad man kunnat drömma om i denna turnering, ska bli så spännande att följa Wimbledon....får se om Nadal e tillbaka då!!

Dagen efter....

.....ja idag känns det i hela kroppen att vi igår var framförallt utomhus hela dagen i kyligt väder ( japp ska erkänna-hade långkalsonger på mig :-) och tur var väl det )

På programmet idag för husbygarna står att elda skräp, besöka Loppis som en av grannarna hade längre bort på vägen ( måste väl kallas grannar om de bor inom 1 mils avstånd på landet....eller....) ,kika på badkar.

Plus att man ju gärna vill se Formel 1 kvalet oxå förstås men men det e ju mitt på dagen så blir nog svårt, får ladda för kvällens VM kval match istället.

I morgon är ju ännu en stor dag, ROBIN i final i Franska öppna, man får ju häliga vibbar från förr i tiden då det ju ofta var en svensk långt fram i turneringen....

Plus Formel 1 från Istanbul....ska det vända nu för Fernando!!!




Vårt hus e på plats!!!!http://husbyggnation.blogg.se/


Idag är dagen D!!!

Huset kommer!!! Kaffetermosarna är fyllda, nu drar vi iväg för att se huset anlända! Igår fick jag grovarbeta.......som tur e kunde man ju lyssna på Sportradion i hörselkåporna!


Bästa inköpet

På Kreta inhandlades flera av dessa, de bästa frappémuggarna som man kan ha med sig överallt :-)


Dagens frukost...

Stråland sol i Göteborg, frukost på balkongen!

Jag e ju inte den bästa frukostätaren.....men idag måste jag väl fått med hela kostcirkeln ;-)

Rostad smörgås med hallonsylt, färskpressad apelsinjuice och kaffe!


Minisemester till Kreta

Ja vi tog ju en liten minisemester till Kreta på 5 dagar, resten av sommaren räknar vi ju med att vara i GBG hela tiden för att se hur vårt husbygge går förstås.

Vi hann med precis vad vi önskade under denna resa, Träffa familjen Karlsson-Daskalakis, Träffa Christel, Äta massa god mat, sola och bada, vila.

Lite bilder.....



Vi bodde superfint på ett i stort sett nytt hotell i Platanias.



Snö kvar på Lefka Ori, vackert så det gör ont.....



En av våra absoluta favvisstränder - Marathi




Vår racer :-)



Agia Triada




Blommor vid Agia Triada



Mums....



Absoluta favoriten....en sorts ost som serveras varm med socker på!!!!



Dax att resa hem med en full resväska!!!


RSS 2.0