Receptet

Pia!
Ja det var ett härligt recept från ICA.se
Vi la ju till Broccoli oxå

____________________________________________________________

Chilifisk med cashewnötter



Ingredienser
Portioner: 4

600 g fryst fiskfilé (t ex torsk eller hoki)
1/2 tsk salt 
50 g smör
1/2 dl ströbröd
1 dl grovhackade cashewnötter
1/2-1 tsk sambal oelek 
1 pressad vitlöksklyfta
rivet skal och pressad juice av 1/2 lime 
6-8 körsbärstomater

Tillagningstid: Över 20 min
Svårighetsgrad: Medel

Gör så här
1. Sätt ugnen på 225°C. Halvtina fisken.
2. Lägg fisken i en ugnssäker form. Salta.
3. Smält smöret och rör i ströbröd, nötter, sambal oelek, vitlök, limeskal och juice.
4. Bre blandningen över fisken. Dela tomaterna och lägg bredvid.
5. Stek i mitten av ugnen i 20-30 minuter. Servera med kokt ris.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0